SNL sivalsi jälleen: Näin Hillary Clinton yritti valitsijamiehiä puolelleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa on kuohunut presidentinvaalien aikana, ja monien edelleenkin ihmettelemä lopputulos on aina vain useiden koomikkojen vitsien innoittajana. Varsinkin huippusuosittu Saturday Night Live -ohjelma ei ole vieläkään lakannut Donald Trumpin kustannuksella vitsailemista.

Saturday Night Live -ohjelma on tehnyt jo useita sketsejä, joissa näyttelijät esittävät Yhdysvaltain presidentiksi valittua Donald Trumpia ja Hillary Clintonia. Trump on jo aiemmin pyytänyt twiiteissään ohjelmaa ja näyttelijöitä lopettamaan hänen mielestään huonojen sketsien tekemisen, mutta ohjelman käsikirjoittajat ovat olleet kuitenkin toista mieltä.

Nyt SNL julkaisi YouTube-kanavallaan jälleen uuden ohjelmassakin näytetyn sketsin, jolla uusi jakso avattiin. Tällä kerralla kyseessä on hieman muokattu versio jouluaiheisen Love Actually -elokuvan kohtauksesta, jossa naisen kodin ovelle saapuukin joululaulukuoron sijaan Hillary Clinton pienen pyynnön kera.