Suomessa samanlainen sää jouluna ja juhannuksena – talvi meni Chicagoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etelä-Suomessa kärvistellään parhaillaan loskan, vesisateiden, pääkallokelien ja mustan joulun kanssa. Yhdysvaltojen Chicagossa on hieman toisenlainen säätila, sillä se on nyt listattu maailman kylmimpien paikkojen joukkoon yhdessä Siperian ja pohjoisnavan kanssa.

Business Insiderin mukaan Yhdysvaltojen Chicagossa on tällä hetkellä jopa kylmempää kuin Marsissa tai etelänavalla.

Sää tuntuu suurkaupungissa entistäkin hyytävämmältä, koska pakkasen lisäksi alueella on kova tuuli. Toisin sanoen jos suomalaiset ihmettelevät, minne talvi oikein katosi, niin oikea vastaus on: Chicagoon. Sen sijaan maassamme on tällä hetkellä likimain yhtä paljon lunta kuin juhannuksena.

Lapissa oli jouluna kirpeä pakkassää, mutta eteläisemmässä Suomessa jouduttiin viettämään vuoden tunnelmallisinta juhlaa suojasäässä. Nähtäväksi jää, koska lumiraja liikkuu taas etelämmäksi ja talviurheilukausi pääsee kunnolla alkamaan. Toivottavasti pian.