Blac Chyna hylkäsi Adidaksen tarjoukset – summa oli liian vähän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rob Kardashian ilmoitti viime viikonloppuna hänen kihlattunsa ja lapsensa äidin Blac Chynan jättäneen miehen. Edelleenkin on epäselvää, onko pariskunta yhdessä, mutta Rob on esittänyt julkisen anteeksipyynnön naiselle. Blac Chynaa on epäilty tahollaan ahneudesta.

Urheiluvaatemerkki Adidas on lähestynyt Blac Chynaa tarjouksella. Vaatejätti on tarjonnut naiselle 250.000 dollarin suuruista sopimusta, jonka puitteissa malli tekisi julkisia esiintymisiä Adidaksen vaatteisiin pukeutuneena. Nainen on hylännyt tarjouksen eritäin loukkaantuneena ja vaatii lakimiehineen suuremman summan nostamista pöydälle, TMZ uutisoi.

Kerroimme aiemmin, kuinka Kardashianit olivat suuttuneet glamourmalli Blac Chynalle, koska nainen oli yrittänyt rekisteröidä tulevaa Angela Renee Kardashian -nimeään. Bisnestajuinen nainen on aiemmin ilmoittanut, että hänen ja Rob Kardashianin elämän tähtihetket, kuten lapsen syntymä ja avioliiton solmiminen tullaan myymään eniten tarjoaville.

?

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on