Star Wars -legenda Carrie Fisher on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Star Wars -elokuvista parhaiten tunnettu näyttelijä Carrie Fisher toimitettiin 23. joulukuuta sairaalaan lentokoneessa saamansa sydänkohtauksen vuoksi. Nyt hän on menehtynyt, vaikka hänen tilansa kerrottiin jo saadun vakautettua. Fisher muistetaan erityisesti Prinsessa Leian roolista.

Katso myös: Näistä rooleista Carrie Fisher muistetaan.

60-vuotias Carrie Fisher sai jouluna täysimittaisen sydänkohtauksen United Airlinesin lennolla, kun hän oli matkalla Lontoosta Los Angelesiin. Sydänkohtaus sattui vain hetkeä ennen laskeutumista, ja lennolla oli ensihoitaja, joka auttoi näyttelijätärtä. Häneltä meni 15 minuuttia pulssin palauttamiseen, joten monet ehtivät jo pelätä pahinta.

Hänet kiidätettiin sairaalaan vasta Los Angelesissa lennon laskeuduttua. Sairaalassa Fisherin tila saatiin vakautettua, hänen tilansa kerrottiin jo olevan vakaa. Sitten näyttelijättären tila kuitenkin paheni ja lopulta hän menehtyi tänään iltapäivällä Suomen aikaa. Perheen tiedottaja on vahvistanut suru-uutisen. Viime aikoina Fisher kiersi markkinoimassa The Princess Diarist -kirjaansa.