Isän ja tyttären joululaulu ihastuttaa – pikkutyttö on todellinen grunge-taituri!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joulun lähestyessä moni muusikko julkaisee verkossa joulutervehdyksenään oman versionsa jostakin tunnetusta joululaulusta. Tällä kerralla eräs isä ja tytär päättivät yhdessä laulaa tunnetun joululaulun hieman rankemmalla tyylilajilla.

Videolla Jeff Hillard -niminen perheenisä ja hänen tyttärensä Melody laulavat kameralle Joulupukki matkaan jo käy -nimisen kappaleen. Parivaljakon aloittaessa kappaletta käy nopeasti ilmi, että isä ja tytär ovatkin valinneet tyylilajikseen joululauluun grungen.

Isä ja tytär näyttävät todella suloiselta parilta laulaessaan joululaulua. Isä säestää kappaletta kitaralla samalla kun sekä hän että tytär laulavat kappaleen sanoja lähinnä huutamalla ne. Tytär näyttää todella nauttivan tästä menevämmästä versiosta, jonka hän saa esittää isänsä kanssa.