Kaikkien aikojen jouluyllätys – tyttöystävä putosi polvilleen nähdessään kuka oli ovella

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulu on yhdessäolon aikaa, mutta maailmassa on valtava määrä ihmisiä, jotka eivät syystä tai toisesta pääse olemaan läheistensä kanssa jouluna. Nyt Australiasta Britanniaan neljä vuotta sitten muuttanut 22-vuotias Madeleine Fitzgerald on saanut joululahjan, jota hän ei tule koskaan unohtamaan.

Manchesterissa nykyisin asuva Madeleine ei ollut nähnyt Australiassa asuvaa äitiään kahteen vuoteen, kun hän valmistautui viettämään joulua 23-vuotiaan poikaystävänsä Roland Parsonsin kanssa.

Poikaystävä kuvasi videolle tilanteen, jossa Fitzgerald avasi lahjan ja ymmärsi mitä olisi pian tapahtumassa. Tunteet olivat luonnollisesti pinnassa, kun joulu ilman äitiä vaihtuikin yllättäen yhteiseen jouluun rakkaan poikaystävän ja oman äidin kanssa. Ensi joulun pariskunta toivoo voivansa viettää Australiassa Madeleinen äidin luona.