Carrie Fisherin koirasta koskettava kuva: ”Odotan sinua kotiin…”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Star Wars -elokuvista parhaiten tunnettu näyttelijä Carrie Fisher menehtyi eilen Los Angelesissa. Hänet tunnettiin parhaiten Prinsessa Leian roolistaan Star Wars -elokuvissa. Naisen koiralla on oma Twitter-tili, ja nyt on julkaistu surullinen kuva emäntäänsä edelleenkin kotiin odottavasta koirasta.

Lemmikkieläimet ovat uskollisia ja kiintyvät syvästi omistajiinsa. Carrie Fisherin Gary-niminen koira on esiintynyt usein tähden kainalossa punaisella matolla. Kun naisnäyttelijä joutui sairaalaan sydänkohtauksen vuoksi, julkaistiin koiran Twitter-tilillä lohduton kuva emäntäänsä kotiin odottavasta Garysta.

Nyt sama kuva on julkaistu uudelleen ja sen yläpuolella lukee, että Gary odottaa omistajaansa edelleen kotiin saapuvaksi. Valitettavasti Garyn omistaja ei saavu enää rapsuttamaan lemmikkieläintään. TMZ:n mukaa Fisherin tytär Billie Lourd tulee pitämään huolta ranskanbulldoggista.

60-vuotias Carrie Fisher sai jouluna sydänkohtauksen United Airlinesin lennolla. Sairaalassa Fisherin tila saatiin vakautettua, mutta näyttelijättären tila kuitenkin paheni ja lopulta hän menehtyi eilen iltapäivällä Suomen aikaa.