Kiinassa paljastettiin Donald Trumpin pilapatsas – raivostuttaa takuulla Trumpin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain seuraava presidentti Donald Trump jakaa mielipiteitä edelleen, vaikka vaalitulos on virallinen. Nyt mies on innoittanut kiinalaisen ostoskeskuksen edessä seisovan patsaan tekijää. Kiinassa juhlitaan tammikuussa uuden vuoden alkamista, ja vuosieläimenä on kukko. Patsaan perusteella voisi sanoa, että eläin on Donald Trump.

Kiinalaisen Taiyuanin kaupungin N1 ArtWalk Mall -nimisen ostoskeskuksen edessä seisoo jättikokoinen kukkopatsas. Patsaan ulkonäkö muistuttaa erehdyttävästi Yhdysvalloissa pian presidentin virkaan astuvaa republikaani Donald Trumpia. Kukolla on kultainen hiuskiekura ja tuima ilme.

Patsas on ostoskeskuksen virallinen maskotti kukon kalenterivuonna, CNN uutisoi. Patsaasta myydään myös pienoismalleja. Ostoskeskuksen kauppiaat arvelevat, että hilpeä veistos houkuttelee runsaasti asiakkaita shoppailemaan. Äskettäin Kiinassa naureskeltiin toiselle Trumpia muistuttavalle linnulle, kun netissä levisi kuvia miehen näköisestä fasaanista.