Mies väittää joutuneensa koomaan tacoista – vaatii jättikorvauksia pikaruokaketjulta

Ruoka · Tim Isokivi

Kalifornian Orange Countyssa asuva mies väittää suositun pikaruokaketjun ruoan aiheuttaneen hänelle koomaan vaipumisen. Nyt hän on nostanut oikeusjutun Del Taco -ravintolaketjua vastaan.

57-vuotias mies kertoo tulleensa huonovointiseksi syötyään kaksi ravintolaketjun tacoa ja yhden quesadillan. TMZ-sivuston mukaan mies oksenteli ja tunsi voimakasta kipua, minkä seurauksena hänet toimitettiin seuraavana päivänä ensiapuun.

Mies päätyi teho-osastolle, jossa hän vaipui kolmeksi vuorokaudeksi koomaan. Oikeusjutussa ei selviä kooman varsinaista syytä, mutta miehen mukaan hänen ruokatorvensa alkoi vuotamaan verta oksentelun seurauksena. Mies vaatii Del Taco -ravintolaketjulta vähintään 500.000 dollarin edestä vahingonkorvauksia.