Vankilapako kuin elokuvista – miehet pakenivat vessanpöntön kautta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Tennesseessä koitti todellinen joulu neljälle vangille, jotka hyödynsivät sellissä ollutta rikkinäistä vessaa. Pöntön takana olleet putket olivat niin ruosteessa, että miehet pääsivät pakenemaan vapauteen. Neljä karkuria on edelleen vapaalla jalalla.

Cocke County Jail Annexissa on nyt neljä vankia vähemmän. Vankilassa on odotettu putkitöiden alkamista, mutta vangit onnistivat hyödyntämään heikkolaatuisia putkistoja ja betoniseiniä pakoaan varten. Kaksi muutakin yritti vessan takana olleesta reiästä pakoon, mutta heidät on saatu kiinni.

Neljä vankia jatkavat karkumatkaansa. Vankilasta kerrotaan, että miehet voivat olla vaarallisia. Heillä on muun muassa anastusrikoksia kontollaan.