Vuoden 2017 kauneutrendit listattiin – tummanpunaista ja metallinhohtoa

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden vaihtuessa voi tehdä kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä lupauksia. Ihmiset orientoituvat pitämään itsestään parempaa huolta mässäilykauden jälkeen. Nyt katsastamme ensi vuoden meikkaamiseen ja ehostamiseen liittyviä trendejä.

Ensi vuonna panostetaan edelleenkin näyttäviin huuliin, ja väreiksi valikoituvat kaikki rohkeat sävyt. Huuliin pannaan tummaa punaa ja kirkkaita sävyjä. Poskipuna vaihdetaan tummasta paletista heleämpään, kuten pinkkiin tai korallinpunaiseen. Silmämeikissä suositaan sinisiä ja violetteja rajauskyniä.

Viininpunainen trendiväri syvenee vieläkin tummempaan sävyyn ja rikasta tummanpunaista käytetään niin huulissa kuin kynsissä. Kynsissä on myös ehdotonta käyttää metallinhohtoa tai kromisia Minxejä. Päälaella olleet nutturakampaukset pysyvät, mutta etuhiukset letitetään ranskalaisittain. Hiuksia ei käytetä suoristusraudan läpi, vaan luonnollinen tyyli on nyt in. Hiusväreistä trendikkäin on tuhkanharmaa, PureWow vinkkaa.

❤️? 내손 잘생깃다

A photo posted by 유니스텔라 네일_박은경 (@nail_unistella) on

FBF @realbarbarapalvin ?

A photo posted by Patrick Ta (@patrickta) on