Tyttö järkyttyi lääkehuuruissaan: ”Kalat hukkuvat akvaarioon!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hammaslääkäreiden puudutusaineet saavat monet ihmiset käyttäytymään vähintäänkin omituisesti. Verkossa onkin nähty lukuisia hulvattomia videoita, joissa hammaslääkärikäynneistä toipuvat selittävät päättömiä tarinoita sukulaisten ja ystävien nauraessa ja kuvatessa heitä vieressä.

Tuoreella Youtube-videolla tavataan hammaslääkärin vastaanotolta juuri poistunut Leila. Puudutusaine vaikuttaa edelleen, ja sen ansiosta tyttö tuijottaa huolissaan odotushuoneessa olevan akvaarion kaloja.

Leila pelkää kalojen hukkuvan akvaariossa. Äiti yrittää vakuuttaa tyttärelleen kalojen vain uivan vedessä, mutta itkuun purskahtanut Leila ei usko häntä.

– Tämä on niin surullista… Meidän täytyy pelastaa ne, tyttö avautuu.