Ruotsalainen povipommi esitteli silikonikurvinsa – nähtävää riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien muiden maailmantähtien tavoin, myös julkkiskaunotar Victoria Silvstedt on hiljattain valinnut lomakohteekseen Etelä-Ranskan. Ylellisestä elämäntyylistä nauttiva kaunotar on usein muistanut fanejaan päivittämällä lomakuviaan Instagramiinsa, mutta nyt hän on ollut paparazzin tähtäimessä.

Monien muiden julkkistähtien tavoin myös Victoria on suunnannut Karibialle nauttimaan auringosta St. Barthsin luksussaarelle. Siellä hänet ikuistettiin eilen bikineissä.

Entisellä Playboy-malli Victoria Silvstedtillä on edelleen ammattimainen ote kameran edessä poseeraamiseen. Ranskan Rivieralla usein nähty kaunotar viihtyy vapaa-ajallaan varsinkin yksityisjuhlissa, ja neitokainen onkin suosittu vieras alueella seilaavien huvijahtien kannella.

Splash
Splash
Splash
Splash