Legendaarinen Super-jäätelöpuikko tekee paluun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina monissa tuoteryhmissä on nähty retrobuumia, kun takavuosien suosikkituotteet ovat tehneet odotetun paluun kauppojen hyllyille. Taannoin esimerkiksi Hopeatoffee otettiin ilolla takaisin. Ensi vuonna legendaarinen Super-jäätelöpuikko on paluuvuorossa.

Staran toimituksen haltuunsa saamassa Nestlen vähittäiskaupoille lähettämässä esitteessä kerrotaan, että ”legenda-statuksen” saaneet Super-puikot tekevät paluun. Yhtiö paljasti, että kyseessä oli vuonna 2016 tehdyssä kyselyssä kuluttajien eniten toivoma jälleenlanseeraus. Vielä ei ole tietoa missä vaiheessa ensi vuotta Superit palaavat kauppoihin.

Super-jäätelöt olivat vielä 1990-luvulla suosionsa huipulla, ja siltä ajalta ovat peräisin myös kohua aiheuttaneet televisiomainokset. Jotkut katsojista pitivät niitä liian rohkeina, seksistisinä ja jopa härskeinä. Aika näyttää millaisin mainoksin Supereita tullaan vuonna 2017 mainostamaan verkkovideoina – ja ehkä jopa televisiossa.