Nyt on tyylikästä! Nainen muuttaa ihmiset eläimiksi vartalomaalilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vartalomaalaus on yksi taiteenlajeista, joissa henkilön iholle luodaan upeita kuvia tai illuusion aiheuttavia sävyjä. Nyt vartaloita maalaava taiteilija hämmästyttää teoksillaan, jotka muuttavat ihmiset eläimiksi.

Barcroft TV on haastatellut saksalaista vartalotaidemaalari Gesine Marwedeliä. Nainen muuttaa ihmisiä eläimiksi vartalomaalien avulla, ja yhden teoksen valmistaminen kestää noin 2-4 tuntia. Vaativimpien ihomaalausten tekeminen voi kestää jopa seitsemän tuntia.

Dortmundista kotoisin oleva 29-vuotias taiteilija ei välttämättä tiedä malliensa vartalonmuotoja tai kokoja etukäteen. Pääasia on, että nainen saa yhdistettyä maalauksensa sopivasti ympäristöön tai maisemaan. Gesine Marwedelin teoksiin voi tutustua lisää täältä.