Mies soitti Star Warsin tunnarin drinkkitikulla – huijausta vai ei?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baareissa ja kahviloissa juoman mukana saa usein sekoitustikun, jolla drinkkiä tai vaikkapa kahvia voi halutessaan sekoittaa. Drinkkitikkuja on lukemattomia erilaisia. Nyt eräs venäläismies esittelee verkkovideollaan miten upeasti hän osaa soittaa musiikkia muovisella sekoitustikullaan.

Videon alussa mies asettelee muovitikun pöydälle tarkasti oikeaan asentoon, ja sen jälkeen hän alkaa ”rämpyttää” sitä. Pian kuulija kuitenkin huomaa, että kyse ei ole mistä tahansa pärinästä, vaan Star Wars -elokuvien Imperial March -klassikosta. Video keräsi päivässä yli miljoona katselua, mutta pian sen jälkeen verkossa alkoi riitely videon todenperäisyydestä.

Osa videon katsojista on nimittäin huomannut miten mies painaa juuri ennen soiton alkamista tietokoneensa näppäimistöltä välilyöntinäppäintä kuin käynnistääkseen valmiin nauhoituksen. Toiset taas ovat tutkineet tikun asentoa ja väittävät sen olevan väärissä asennoissa muodostaakseen videolla kuultavia ääniä. Osa katsojista taas uskoo, että video on ehdottomasti aito.

Kohu videon aitoudesta jatkuu. Mitä mieltä sinä olet?