Suomalainen lämmitti saunaa Reykjavikissa – naapurit soittivat hätänumeroon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saunominen kuuluu suomalaiseen kulttuuriin varsinkin joulun aikaan, ja saunat seuraavat suomalaisia usein sinne missä he asuvat. Islannissa saunakulttuuri ei taida olla voimissaan, sillä siellä erään suomalaismiehen saunominen sai aikaan melkoisen sekasotkun.

Iceland Monitor uutisoi kuinka Reykjavikissa asuvan suomalaismiehen naapurit olivat soittaneet joulun ja uudenvuoden välipäivinä hätänumeroon havaittuaan savua talon pihamaalla.

Pelastuslaitoksen kiirehdittyä paikalle kävi ilmi, että savu oli peräisin suomalaismiehen uudesta saunasta, jota hän lämmitti. Sauna oli rakennettu puutarhavajaan, mutta mitä ilmeisimmin naapurit eivät olleet vielä tietoisia asiasta. Palokunta tarkasti paikat ja palasi asemapaikalleen. Mitä ilmeisimmin saunan lämmitys jatkui välikohtauksen jälkeen.