Bruce Willis -joulukoriste ensi joulun kuuma hitti?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvassa Die Hard – Vain kuolleen ruumiini yli Bruce Willisin esittämän John McClanen rauhallinen joulunvietto saa yllättävän käänteen terroristihyökkäyksen muodossa. Toimintaseikkailun katsomisesta jouluisin on tullut monille samanlainen perinne, kuin esimerkiksi Ihmeellinen on elämä -elokuvasta toisille.

Tänä jouluna eräs Die Hard -fani valmisti itselleen joulukuusen koristeen, joka muistuttaa suosikkielokuvan tunnetusta kohtauksesta. Koriste esittää ilmastointiputkea, jossa Bruce Willisin hahmo joutuu ryömimään.

Reddit-käyttäjä StuFX:n luoma koriste on melko vaivatonta valmistaa itse. Siihen tarvitaan vain hopeista pahvia ja Die Hard -elokuvan kohtauksesta otetun ruudunkaappauksen tulostettuna paperille. Aika näyttää onko joulukoriste vuoden päästä vietettävän joulun hittikoriste.

 

View post on imgur.com