Mariah Careyn esitys karmaiseva floppi Times Squarella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa vuosi 2017 käynnistyi poikkeuksellisen upeasti Daruden Sandstormin saattelemana, mutta New Yorkin Times Squarella nähtiin sen sijaan hieman toista luokkaa oleva show. Vielä tuntemattomasta syystä popdiiva Mariah Careyn esiintyminen nimittäin oli täydellinen fiasko, jolle nauretaan nyt ympäri maailmaa.

Suosittu julkkisbloggari Perez Hilton ehti jo kiteyttää kohun ”RIP Mariah!” -päivitykseensä. Myös Mariah Carey itse kommentoi tapausta tuoreeltaan. Hän ei näyttänyt olevan tyytyväinen viime yön tapahtumiin.

Twitter, Mariah Carey

Syy fiaskoon ei välttämättä ollut laulajassa, vaan tekniikassa. Tähän mennessä saatujen tietojen mukaan kappaleiden taustanauhoissa oli vakavia teknisiä ongelmia. Ryan Seacrestin vieraana laulanut – tai laulamista yrittänyt – tähti vaikutti olevan itsekin selvästi turhautunut, koska erittäin tärkeän esiintymisen tekniikka ei toiminut odotetusti.

ABC Newsin mukaan Mariah Carey ei ehtinyt harjoitella esiintymistään halutulla tavalla, ja siitä aiheutuneiden teknisten ongelmien vuoksi hänen korvamonitoreihinsa ei kuulunut kappaleiden taustoja tarpeeksi hyvin niiden laulamista varten. Hän esiintyi juuri ennen vuodenvaihdetta, jolloin katsojia oli kymmeniä miljoonia.

Televisiokatsojien silmissä näytti siltä kuin Mariah Careyn ei osaisi enää esittää omia kappaleitaan ja että popdiivan laulu olisi tullut taustanauhoilta. Lopulta Carey kuitenkin luopui edes yrittämästä ja kertoi yleisölle, että yrittää kyllä parhaansa, mutta ei kuule itseään monitoreista. Sen jälkeen hän yritti laulattaa yleisöä, koska ei halunnut esittää huonolaatuista playback-esitystä. Lopulta laulaja totesi, ettei ongelma korjaannut ja päätti esiintymisensä.