Peura tunkeutui kuntosalille – valvontakamera tallensi sekavan vierailun

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kaikki ovat kuulleet salikissoista, mutta salipeura lienee useimmille tuntemattomattomampi käsite. Yhdysvaltojen South Carolinassa sijaitsevalla salilla koettiin kuitenkin taannoin yllättävä tilanne villin sorkkaeläimen ilmaannuttua yllättäen paikalle.

Gold’s Gym -kuntosalin asiakkaat yllättyivät pahimman kerran peuran juostessa sisään rakennuksen ikkunan läpi. Villieläin juoksenteli hetken aikaa ympäri salin eri huoneita, kunnes peura palasi WLOS-uutissivuston mukaan takaisin luontoon samaa reittiä kuin se oli tullutkin.

Ilmeisesti kyseisen kuntosalin ihmisiä varten suunnitellut laitteet eivät olleet metsän eläimen mieleen. Hämmentävä tilanne tallentui videolle valvontakameroiden toimesta. Videot jaettiin alun perin Gold’s Gymin Facebook-tilillä.