Poika sai joulun koskettavimman lahjan – onnen kyyneleet saajalle ja katsojalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmat lapset haluavat joululahjaksi leluja, mutta eräs 11-vuotias amerikkalaislapsi sai jotain tärkeämpää. Sydäntä lämmittävää tilannetta päästään todistamaan sosiaalisessa mediassa ihastusta herättäneellä videolla.

Facebook-käyttäjä Janelle Ricen jakamalla videolla hänen Landon-poikansa saa joululahjaksi adoptiotodistuksen.

Landon, jonka biologinen äiti Janelle on, halusi isäpuolensa Daniel Ricen adoptoimaksi, jotta poika saisi käyttää virallisesti hänen sukunimeään. Kun Landon lukee adoptiotodistuksen, hän purskahtaa onnen kyyneliin. Koskettavan videon päätteeksi poika ja hänen isäpuolensa halaavat.

 

Merry Christmas, Landon!

Jukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact – licensing(at)jukinmediadotcom

Publié par Janelle Rice sur dimanche 25 décembre 2016

Publié par Janelle Rice sur dimanche 25 décembre 2016