Superjulkkikset juhlivat näyttävästi – Paris Hilton ja Kim Kardashian sulassa sovussa välipäivän illallisella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian ja Paris Hilton ovat tunteneet toisensa jo lapsena. He olivat hyviä ystäviä vielä teini-ikäisenäkin, kunnes kaksikon välit tulehtuivat. Välirikon aikana he haukkuivat toisiaan julkisesti.

Seurapiirikaunottaret lähentyivät uudelleen viime vuonna. Nyt mahtisukujen naiset ovat viettäneet joulun juhlapyhiä yhdessä illallisjuhlissa. Paris Hilton julkaisi yhteiskuvan Facebookiin.

Kaksikon riita sai aikoinaan alkunsa siitä, kun Paris Hilton väitti Kim Kardashianin käyttäneen häntä hyväkseen julkisuuden saavuttamisessa. Paris ja Kim viettivät tiiviisti aikaa yhdessä kymmenen vuotta sitten, eli ystävyyssuhteen kulta-aikoina. Tällöin Kim oli vielä suhteellisen tuntematon nimi seurapiireissä. Hotelliperijättären kerrottiin taannoin olevan erittäin kateellinen Kimin realitysarjojen menestyksestä.

Lovely evening celebrating the holidays with Kim Kardashian West. ✨✨👸🏼👸🏻✨✨

Publié par Paris Hilton sur mardi 27 décembre 2016