Hollantilaismalli bikineissä rannalla – sitten sai jalkapallon käsiinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Doutzen Kroes on hiljentänyt viime aikoina työtahtiaan viettääkseen enemmän aikaa kahden pienen lapsensa kanssa. Lapsiperheen arkisista kiireistä huolimatta neitokainen on onnistunut pitämään itsensä tyrmäävän upeassa kunnossa.

Parhaillaan Doutzen viettää vuodenvaihteen lomaa Miami Beachilla yhdessä perheensä kanssa. Mukana ovat siis myös aviomies Sunnery James ja perheen kaksi poikaa Phyllon Joy Gorre ja Myllena Mae Gorre. Kroes nautiskeli aurinkoisesta päivästä bikineissä pelaillen samalla pallopeliä.

Hollantilainen kahden lapsen äiti Doutzen Kroes ilmoitti taannoin, ettei häntä todennäköisesti jatkossa enää nähdä Victoria’s Secretin muotinäytöksissä. Sen sijaan Kroes on kertonut panostavansa tulevaisuudessa muihin projekteihin.

Splash
Splash
Splash
Splash