Hurja näky golfkentällä: Käärme söi kengurun!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiasta on kantautunut paljon uutisia, joissa on nähty kuvia maassa elävistä lukuisista petoeläimistä. Varsinkin Far North Queenslandissa sijaitseva golfkenttä on tunnettu sen villieläimistä. Tällä kerralla radalla nähtiin iso käärme, joka oli kentällä syömässä saalistamaansa ateriaa.

Paradise Palms Golf Course -nimisen golfkentän pelaajat kokivat melkoisen yllätyksen huomatessaan radalla 17 reiän kohdalla suuren pytonkäärmeen, joka oli saanut valtavan saaliin. Pyton söi nurmella kaikessa rauhassa kengurua, jonka se oli onnistunut nappaamaan.

Yleensä käärmeet alkavat oksentamaan ateriaansa pois jos ne keskeytetään ruokailun aikana. Tätä käärmettä pieni häiriö ei kuitenkaan haitannut. BBC-uutisten mukaan käärme oli nielaissut suuren kengurun ja kierinyt hieman kauemmaksi kentältä. Golfaajia näky ei ollut pelottanut vaan he olivat jatkaneet pelaamista loppuun saakka normaaliin tapaan.