Jennifer Lawrence ja Chris Pratt piinapenkissä – kysymykset Google-hausta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisiä kiinnostaa julkisuuden valokeilassa paistattelevien henkilöiden elämä. Jonkin asian askarruttaessa mieltä moni turvautuu yleensä Google-hakusanapalvelun puoleen etsiessään vastauksia mitä erikoisempiin kysymyksiinsä.

WIRED-sivusto on kuvannut videon, jossa näyttelijät Jennifer Lawrence ja Chris Pratt saavat tietää millaisia heitä koskevia asioista ihmiset etsivät internetistä Googlen avulla. Kävi ilmi, että faneja kiinnostaa kaikki aina Lawrencen luonnollisesta hiustenväristä hänen yhteystietoihinsa saakka.

Jennifer Lawrence ja Chris Pratt ovat viettäneet viime aikoina paljon aikaa yhdessä Passengers-nimisen elokuvan kuvausten ja promootiokiertueen tiimoilta. Parivaljakon huumorintaju ja yhteinen kemia ovat niin viihdyttävä yhdistelmä, että monet haastattelijat ovatkin keksineet kaksikolle useita tavanomaisesta poikkeavia haastatteluita.