Matkustajakoneen lentäjä kaatokännissä – sammui ohjaamoon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rattijuopumus on erittäin paheksuttava rikos, mutta mahdollisesti vielä paheksuttavampi on lentää matkustajalentokonetta päihteiden vaikutuksen alaisena. Nyt Kanadassa on jäänyt kiinni lentäjä, joka yritti lähteä pitkälle lennolle umpihumalassa. Onneksi muu lentohenkilökunta huomasi tilanteen ajoissa.

Sunwing Airlines -lentoyhtiön Boeing-matkustaja kone oli Calgaryn lentokentällä valmistautumassa lähtöön kohti Meksikon Cancunia, kun henkilökunta huomasi lentäjän käyttäytyvän oudosti, BBC uutisoi. Lentäjä kuitenkin sammui tukevassa humalatilassaan jo ennen kuin asiaa ehdittiin enempää käsitellä. Henkilökunta hälytti paikalle poliisit, jotka saapuivat lentokoneen ohjaamoon ja pidättivät lentäjän.

37-vuotias mies puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat. Lentokoneessa oli 100 matkustajaa ja miehistön jäsentä, jotka pääsivät myöhemmin lähtemään, kun paikalle hälytettiin toinen lentäjä. Juovuksissa lennolle lähdössä ollutta lentäjää odottavat nyt raskaat syytteet oikeudessa. Calgaryn poliisin tiedottaja Paul Stacey vahvisti tiedot lehdistötilaisuudessa ja ihmetteli miten lentäjä pääsi juovuksissa ohjaamoon saakka.