Pikkupoika järjesti ponille häät ennen sen astuttamista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viisivuotias Yhdysvaltojen Lousianassa asuva pikkupoika Gabe Bush huolestui, kun hän sai tietää rakkaan poninsa tekevän pian varsoja. Pojalle tuli kiire saattaa eläin avioon ennen astutusurakan alkamista. Hän ei halunnut eläimelleen äpäräjälkeläisiä.

Lousianan Coushattassa järjestettiin taannoin erikoiset ponihäät. Vihkimisen oli järjestänyt viisivuotias Gabe Bush, joka halusi rakkaan Ms. Butterball -nimisen lemmikkiponinsa astuvan avioon ennen tiineeksi tulemista. Poika myönsi KSLA-paikallisuutisille hänen äitinsä kertoneen aiemmin, että lapsia ei saa tehdä ennen asianmukaista avioliittoa.

Pojan isoisä oli puhunut Butterballin astuttamisesta, ja hän myös toimi seremonian pastorina. Gaben rakas poni sai aviomiehekseen Mr. Big Stuff -nimisen oriin. Nyt parivaljakko voi tehdä pikkuponeja hyvällä omatunnolla ja omistajien siunauksella.

https://twitter.com/CNN/status/694628871828848640/