Tyttökultien Betty White täyttää 95 vuotta – odottaa treffikutsuja!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen näyttelijätärlegenda Betty White tunnetaan parhaiten Tyttökullat-televisiosarjasta, jossa hän näytteli höpsöä Rose-hahmoa. Iloisesti elämässään eteenpäin porskuttava Betty White täyttää 17. tammikuuta kunnioitettavat 95 vuotta. Nainen harmittelee, ettei kukaan pyydä häntä treffeille.

– Harrastan tavallaan miehiä, vaikka he eivät tiedäkään sitä. Kukaan ei pyydä minua ulos. Miksi ihmeessä kukaan haluaisi treffeille 94-vuotiaan naisen kanssa? Sitä ei vain tapahdu, räväkkä näyttelijä veisteli Today-show’n vieraana ollessaan.

Betty Marion White on näytellyt uransa aikana yli 30 elokuvassa ja erilaisissa televisio-ohjelmissa. Hänet muistetaan hauskoista rooleistaan. Bettyn pitkäaikainen aviomies Allen Ludden menehtyi vuonna 1981, eikä nainen ole sen jälkeen sitoutunut uudestaan. Hän on sanonut, että miksi tyytyä muihin, kun on kerran saanut parhaan, Huffington Post uutisoi.