Kaksivuotias sankaripoika pelasti kaksosveljensä – urotyö tallentui videolle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Pikkulapset osaavat ajoittain tarpeen tullen yllättää taidoillaan ja voimillaan vanhemmat ihmiset, ja nyt sellaisesta on saatu todisteita myös videolle. Kaksivuotiaat kaksospojat olivat leikkimässä kotonaan, kun suurikokoinen kaappi kaatui ja toinen pojista jäi pahasti sen alle.

Yhdysvalloissa Utahin Oremissä perjantaina aamulla tapahtunut tilanne olisi voinut koitua Brock Shoffin kohtaloksi, mutta onneksi neuvokas kaksosveli Bowdy onnistui pelastamaan veljensä pahasta pinteestä. Brock ehti olla kaapin alla noin kahden minuutin ajan, kunnes veli onnistui lopulta kokoamaan tarpeeksi voimaa saadakseen nostettua kaappia sen verran, että veli pääsi sen alta pois. Hän selvisi vaarallisesta tilanteesta ilman vammoja.

Perheen isä Ricky Shoff kertoi CNN-kanavalle pohtineensa vaimonsa kanssa pitkään videon julkaisemista, mutta he päättivät lopulta julkaista videon, jotta muutkin vanhemmat ymmärtäisivät miten tärkeä on tehdä asunnosta lapsiturvallinen ympäristö. Siihen kuuluu muun muassa kaappien ja korkeiden senkkien kiinnittäminen seiniin. Vanhemmat olivat tapahtuma-aikaan kotona, mutta he eivät kertomansa mukaan kuulleet mitään epätavallista.