Mies adoptoi kissan eläinsuojasta – kissa pelasti miehen hengen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Glen Schallman -niminen mies oli vieraillut Teksasissa Humane Society -eläinsuojassa ja ihastunut mustaan Blake-nimiseen kissaan. Blake oli maukunut miehelle niin kovaäänisesti, että Schallman oli heltynyt pelastamaan kissan ja antamaan sille uuden kodin.

Schallman on kärsinyt aivosairautensa vuoksi satunnaisista kohtauksista, joita hän on saanut jo viisivuotiaasta lähtien. Mies huomasi, että Blake oli alkanut tunnistamaan jo parin päivän aikana kohtauksen saapumisen muuttumalla levottomaksi ja tassuttamalla miehen kättä. Schallman ei olisi kuitenkaan voinut kuvitellakaan, että kissa tulee pian adoption jälkeen jo pelastamaan hänen henkensä tämän taidon ansiosta.

Schallman oli eräänä yönä saanut kohtauksen nukkuessaan. Jos kohtauksen saaja on unessa, hän voi Huffington Post -lehden mukaan lakata hengittämästä ja menehtyä kohtaukseen. Blake oli huomannut omistajan saavan kohtauksen, jolloin se oli alkanut puremaan miestä varpaista. Schallman heräsi kissan ansiosta ja haukkoi henkeään onnellisena siitä, että oli adoptoinut erityisen kissan.