Ryanair myy nyt pakettimatkoja: Lontoosta Mallorcalle viikoksi alle 200 eurolla!

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu halpalentoyhtiö Ryanair aloittaa keväällä lennot Tampereelta ainakin Budabestiin ja Bremeniin. Britanniassa yhtiö on aloittanut myös edullisten pakettimatkojen myymisen Ryanair Holidays -osiossaan. Matkaajat vitsailevat, että lomalla täytyy ehkäpä maksaa erikseen sängystä.

Ryanair Holidays yhdistää edulliset lentoliput ja budjettihotellit. Uuden palvelun kautta saa esimerkiksi lentoliput Lontoosta ja viikon loman Mallorcalla huoneistohotellissa yhteishintaan 185 euroa, Daily Mail uutisoi. Mikäli ei jaksa vertailla lentolippujen ja majoitusvaihtoehtojen välillä, saattavat Ryanairin tarjoamat pakettimatkat kiehtoa.

Usein itse räätälöimällä saa kuitenkin edullisimmat lomahinnat. Pakettimatkoilla veloitetaan kaikista lisäpalveluista. Ryanair on lentänyt Suomestakin, mutta on toistaiseksi tauolla. Yhtiö lensi Lappeenrannasta Italiaan, Espanjaan ja Saksaan. Tampereelta Ryanairilla pääsi muutama vuosi sitten esimerkiksi Saksaan, Italiaan, Espanjaan ja Iso-Britanniaan.