Käsittämätön moka visailuohjelmassa – ystävyys taisi loppua tähän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Television visailuohjelmissa mokaaminen voi joskus tuntua raskaalta vielä pitkien aikojen päästä, sillä kunnon kämmi ei katoa ihmisten mielistä pitkään aikaan. Tämä siitä huolimatta, että televisiokameroiden edessä visaileminen on merkittävästi haastavampaa kuin kotikatsomoissa. Niin myös Pointless-ohjelmassa.

BBC:n suosittu Pointless-visailu on nyt noussut naurun aiheeksi Iso-Britanniassa, kun kaksi naispuolista kaverusta, Sarah ja Mariam, ottivat siihen osaa yhdessä. Ystävyys taisi nimittäin päättyä siihen, kun Sarah vastasi yksinkertaiseen kysymykseen täysin väärin ja Mariam antoi niin sanotusti pahaa silmää.

Kysymyksessä tiedusteltiin maata, jonka nimi päättyisi kahteen konsonanttiin. Hetken mietittyään Sarah vastasi Pariisi. Oikeaksi vastaukseksi olisi kelvannut vaikkapa tyttöjen kotimaa, mutta tällä kertaa se ei onnistunut.