Lento lähti vuonna 2017 – laskeutui vuonna 2016

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuodenvaihde saa perinteisesti aikaan sen, että miljoonat ihmiset toivottavat tutuilleen toisella puolella maapalloa terveisiä eri vuodesta kuin missä viestin vastaanottaja on. Vuodenvaihteessa tehtiin myös erikoinen lentomatka, joka lähti vuonna 2017 ja laskeutui vuonna 2016.

Kyseessä oli United Airlinesin lento UA890, joka lentää Kiinan Shanghaista Yhdysvaltojen San Franciscoon. Tällä kertaa lennon matkustajat saivat historiallisen tilaisuuden todistaa kaksi kertaa saman vuoden vaihtumista.

Lento nimittäin lähti Kiinasta vuoden 2017 jo vaihduttua, mutta laskeutui Yhdysvaltoihin, kun siellä oli vielä vuosi 2016. Aikakoneita ei ole vielä keksitty, joten tämän lähemmäksi aikamatkustusta ihminen ei vielä hetkeen pääse.