Huippusuosittu Party XPRS -bileristeily Itämerelle lauantaina: ”K-System, Joonas Hahmo, Max Millian”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes poikkeuksetta tähän saakka jo ennakkoon loppuunmyydyt Staran ja K-Systemin järjestämät Party XPRS -bileristeilyt saavat jatkoa ensi viikonloppuna. Party XPRS Winter Cruise lähtee Itämerelle lauantai-iltana ja palaa Helsinkiin sunnuntaina aamupäivällä.

Vuoden 2017 ensimmäisellä bileristeilyllä Viking XPRS -laivalla ovat esiintymässä suomalaiset elektronisen musiikin tähdet K-System ja Joonas Hahmo sekä tietään kansainvälisille areenoille parhaillaan raivaava DJ Max Millian. Toimituksen saamien tietojen mukaan lauantain bileristeilylle on vielä muutamia lippuja jäljellä.

Lisätietoja Party XPRS -tapahtumasta Facebook-sivuilla.

K-SYSTEM

K-System on kerännyt pitkällä urallaan huomattavaa tunnustusta ja tehnyt suomalaista musiikkihistoriaa. Hänet on valittu vuoden tuottajaksi ja vuoden artistiksi sekä Emma-ehdokkaaksi. Omien kappaleidensa lisäksi K-System on tuottanut musiikkia myös muille artisteille ja remiksannut huippunimiä, kuten Tiesto, Judge Jules, Darude, Anna Abreu ja Jannika B. Alkuvuodesta K-System julkaisi tuoreen I Got A Feeling –singlen, joka on noussut yhdeksi kevään suosituimmista elektronisen musiikin radiohiteistä.

JOONAS HAHMO

Joonas Hahmon kappaleet pyörivät tiheään tahtiin maailman suosituimpien DJ-tähtien, kuten Armin Van Buurenin, Tieston ja Calvin Harrisin levylautasilla sekä latauslistojen kärkisijoilla. Hän pyörittää myös omaa Hahmo Recordings –levymerkkiään ja on toiminut tuottajana muun muassa Antti Tuiskulle, Darudelle ja Finnish Hockey Mafialle.