Uima-altaisiin katoilta hyppineen jalat murskaksi – putosi kivetykselle!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Olemme aiemmin kertoneet 8booth-nimellä tunnetun huimapään uhkarohkeista tempuista, joissa mies hyppii vaarallisesti veteen talojen katoilta ja parvekkeilta. Miehen viimeisin hyppy meni dramaattisesti pieleen ja hän makaa tällä hetkellä sairaalassa. Huimapään jalat ovat murskana.

Kenenkään ei koskaan tai missään olosuhteissa tule kokeilla samankaltaisia hyppyjä, mitä 8booth tekee. Mies on kuvaillut itseään ammattikiipeilijäksi ja extremeharrastajaksi. Tämäkään ei poista sitä tosiasiaa, että pieleen mennyt hyppy oli koitua miehen kohtaloksi. Hän selvisi juuri ja juuri hengissä.

Oli vain ajan kysymys, koska 8Booth epäonnistuisi. Hän on hyppinyt veteen kymmenistä metreistä. Nyt sairaalassa makaava mies kerää avustuksia sairaalalaskunsa kuittaamiseksi. Miehellä ei mitä ilmeisemmin ollut vakuutusta ja amerikkalaissairaala veloittaa häneltä 274.000 dollaria, eli 263.000 euroa.

VIDEO EI SOVI HERKILLE!