Koira pilasi perheen pelihetken – naurulle ei ollut tulla loppua

Pelit Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lautapelimarkkinoille on tullut jo pari hauskaa versiota pelistä, jossa yritetään joko sattuman tai nopeuden avulla saada kermatorttu läsähtämään päin toisen pelaajan kasvoja. Nyt videolla nähdään hauska tilanne kun perheen koira tuli kuokkimaan herkulliseen peliin mukaan.

YouTube-videolla nähdään miten tyttö ja poika pelaavat peliä, jossa muovinen lätkä yritetään saada siirrettyä vastapuolen pelaajan kasvojen eteen. Kun lätkä on toisen kasvojen kohdalla, se nousee ylös ja työntää kermavaahdot pelaajan kasvoille.

Kaksikko kuvasi peliä, joka sai yllättäin erikoisen käänteen. Perheen koira päätti tulla sivulta mukaan peliin ja ahmaisi kermavaahdot parempiin suihin. Osa kermavaahdosta päätyi tytön kasvoille, mutta siitäkin huolimatta koira yritti vielä saada lätkän päältä itselleen omaa osuuttaan.