Kuristajakoruja nyt myös miehille – kevään kuumin trendi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni 80-luvun lapsi voi muistaa nuoruudestaan kaulakorut, jotka olivat joko nauhasta tehtyjä kaulanmyötäisiä pantoja tai muovisia kaulakoruja. Viime keväänä muoti tuli vähitellen takaisin, ja jo kesällä kuristajakorut olivatkin jo halutuimpia kaulakoruja.

Nyt Chocker-koruja eli kuristajakaulakoruja on alettu myymään myös miehille. Asos-verkkokauppa on tuonut myyntiin miehille tarkoitetun korumalliston, jossa on laaja valikoima erilaisia kuristajakoruja. Korut ovat metallista, sametista ja nauhoista tehtyjä kuristajakoruja, jotka eivät eroa naisten versioista juuri mitenkään.

Kuristajakaulakorut ovat niin lyhyitä, että ne myötäilevät kaulan ihoa. Yleensä koru on tehty kankaasta, muovista tai muusta elastisesta materiaalista tai jostakin metallista. Korut on mielletty seksikkäänä lisänä naisten tyyliin, mutta nyt samanlaisia koruja voi myös miehet laittaa kaulaansa.

Asos
Asos
Asos