Uutuustelevisio kuin pahvia – paksuutta vain muutama millimetri!

Digi Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Samalla kun televisioiden ruudun pinta-ala on kasvanut suuremmaksi ja kuva terävämmäksiw, ovat ne muuttuneet muuten ohuemmiksi. Nyt elektroniikka-alan yritys LG on esitellyt CES 2017 -messuilla vain muutaman millimetrin paksuista uutuustelevisiotaan.

Joustavalla OLED-näytöllä varustetun Wallpaper-television nimi tarkoittaa tapettia. Nimi on erittäin kuvaava, sillä 65 ja 77 tuuman malleina myytävä televisio ei ole juurikaan pahvia paksumpi.

Televisio on käytännössä kaksiosainen, sillä mukana tulee erillinen soundbar-osio. Suurin osa laitteen elektroniikasta löytyy korkeatasoisina Dolby Atmos -kaiuttimina toimivan soundbarin sisältä.

Digital Trends -sivuston mukaan Wallpaper-televisiot saapuvat markkinoille maaliskuun aikana. LG ei ole toistaiseksi paljastanut, kuinka paljon käänteentekevät taulutelevisiot tulevat maksamaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat