Japanin Beppuun kylpylän ja huvipuiston yhdistelmä – kylpyammeella vuoristoradassa!

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanin kuumista läheistään tunnettuun Beppuun ollaan suunnittelemassa uudenlaista lomakohdetta. Se yhdistäisi huvipuiston ja kylpylän konseptit toisiinsa, mutta ei kuitenkaan tavanomaisten vesipuistojen tapaan.

Spamusement Park -projekti on edelleen vasta suunnitteluasteella. Hämmästyttävään konseptiin päästään kuitenkin tutustumaan Youtubessa julkaistulla videolla. Sen perusteella puistossa päästäisiin muun muassa ajelemaan laitteilla, joiden vaunut toimivat samaan aikaan ammeina.

Beppun kaupunginjohtaja Yashuiro Naganon mukaan puistosta tulee todellisuutta mikäli video kerää yli miljoona katselukertaa. Tällä hetkellä videolla on reilusti yli 2,5 miljoonaa katselukertaa, joten kaupungin kannattanee aloittaa pian rakennustyöt.