Kalastajalle liian suuri saalis – oli viedä miehen hengen!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Parikymppinen uusiseelantilainen mies oli lähtenyt yksin merelle kalastamaan. Valitettavasti miehen koukkuun tarttui kiinni niin suurikokoinen saalis, että se veti kalastajan mereen vapoineen päivineen. Onnettomuus tapahtui 55 kilometrin päässä Australian North West Capen rannasta.

Toinen kalastaja oli kulkenut tapahtumapaikan lähistöllä ja huomannut yksikseen ajelehtineen veneen. Nopeasti hän hälytti paikalle pelastusviranomaisia sekä muita venekuntia. Suuretsinnät päättyivät myöhemmin onnellisesti.

BBC:n mukaan kalamies löydettiin merestä kylmissään ja shokissa. Hänet toimitettiin sairaalaan. Yksinäisen kalastajan tarina oli vähällä päättyä surullisesti. Ensi kerralla hän varmasti muistaa ottaa kaverin mukaan, mikäli suurikokoiset vonkaleet vielä kiinnostavat.

Check out this giant #blackmarlin taking flight! – ?: @tony_carpenter

A photo posted by The Offshore Fishing Community (@billfish_movement) on