Kaunottaren somekuvassa oksettava yksityiskohta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kun Yhdysvaltojen New Orleansissa asuva nuori nainen julkaisi Twitterissä kuvan itsestään iltapuvussa, hän tuskin aavisti millaisen sekasotkun se vielä hänelle aiheuttaisi. Parhaillaan kuva leviää ympäri maailmaa ja on kauhistuttanut tuhansia sen katsojia.

Alyssa-nimiseksi itsensä Twitterissä ilmoittanut nuori nainen julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän esitteli upeasti kimaltelevaa mustaa iltapukuaan ilmeisesti kotonaan. Huoneessa oli melkoinen sekasotku, sillä naisen omaisuus näyttäisi olevan levitettynä lattialle.

Twitter

Joku tarkkasilmäinen nettikäyttäjä oli ryhtynyt katselemaan tarkemmin mitä kaikkea naisen lattialla lojuikaan, kunnes hän huomasi oksettavan yksityiskohdan. Kuvaa suurentamalla nimittäin näyttää siltä, että huoneen takaosassa olisi tavaroita tonkimassa hiiri. Täysin varmaa havaintoa kuvasta ei saada, mutta monet kommentoijat ovat olleet sitä mieltä. Väittely hiirestä tai hiirettömyydestä jatkunee vielä pitkään.