Suomalaiskuvaajan talvikuvat ihastuttavat maailmalla: ”Kesänautintoja talvella”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen talvipakkaset ja talvinen luonto tarjoavat valokuvaajille loppumattoman määrän luonnonkauniita kuvauspaikkoja ja inspiraatiota. Parhaillaan suomalaisen valokuvajaa Markus Watkinsin otokset leviävät maailmalla ja ne ovat saaneet osakseen vuolasta ihastusta.

Kyseessä on The Impossible Contrast -kuvasarja, jossa Watkins esittelee tuttuja kesäisiä puuhia sijoitettuna talviseen Suomeen. Kuvasarja on ikuistettu Asikkalassa, jossa oli kuvaushetkellä 19 astetta pakkasta. Myös malleilta on siis kysytty melkoista kestävyyttä kuvia ikuistettaessa.

Vain pari kuvaa on julkaistu Instagramissa, ja loput löytyvät Watkinsin verkkosivuilta tästä linkistä. Kuvat on tätä kirjoitettaessa noteerattu muun muassa Inktank-verkkojulkaisussa. Sen haastattelussa Watkins kertoo innostuneensa valokuvauksesta 14-vuotiaana ollessaan lomalla Marokossa.

Check out my interview with inktank ! Link in bio ??

A photo posted by Markus Watkins (@markus.watkins) on

Winter tan ☀️

A photo posted by Markus Watkins (@markus.watkins) on