Kevin Hart kävelee kuvauksiin – The Rock naureskelee autossaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijät Kevin Hart ja The Rock -nimellä tunnettu Dwayne Johnson kuvasivat taannoin yhdessä Jumanji-elokuvaa. Kaverukset nauttivat toistensa seurasta ja näyttivät pitävän töidensä lomassa hauskaa yhdessä. Sittemmin Johnson julkaisi Instagram-tilillään videon, jolla Hart imitoi häntä leikkimielisesti.

Myös Dwayne Johnson julkaisi useita videopätkiä ja kuvia Jumanji-elokuvan kuvauksista. Hän kertoi ajavansa lyhyimmätkin matkat kuvauspaikkojen välillä autolla pilaillakseen Hartin kustannuksella. Videolla nähdään miten kävelevä Hart suhtautuu siihen, kun Johnson matkustaa autolla hänen rinnallaan.

Johnson alkoi kuvaamaan vierellä kävelevää Hartia, joka ryhtyi välittömästi imitoimaan Johnsonia. Hart matki Johnsonin kävelytyyliä ja kertoi olevansa niin suuri ja lihaksikas, ettei yksinkertaisesti kyennyt kävelemään pienintäkään matkaa.