Nainen sai lahjaksi kylpyvaahtopommin – sisältä paljastui ikimuistoinen yllätys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisen median avulla ihmiset ovat kertoneet monia ihastuttavia tarinoita isommille yleisöille siitä miten heitä on kosittu. Nyt eräs nainen jakoi Twitterissä oman tarinansa, joka on saanut rakkaudenkipeät twiittaajat huokailemaan ihastuksesta.

Kassidyrun1-nimimerkillä Twitteriä käyttävä nainen julkaisi kuvan herkullisen värisestä sinisestä kylpyvaahtopommista, jonka hän oli saanut poikaystävältään lahjaksi. Nainen oli valuttanut ammeeseen kylvyn tavalliseen tapaansa ja laittanut sinisen saippuapommin veden sekaan sulamaan.

Kun nainen oli mennyt itse ammeeseen, hän oli huomannut, että pinnalla kellui pieni muovinen pallo. Kylpyvaahtopommin sisällä oli ollut pinnalle noussut pieni yllätys, jonka sisällä oli kaunis timanttisormus. Nainen taisi vastata tähän hellyttävään kosintaan myöntävästi.