Jättipotti! Sampo Kaulanen arpoo 10 000 euroa tammikuun lopussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen tunnetaan muun muassa hurjista arvonnoistaan, joissa hän jakoi viime vuonna kerralla 10.000 euroa yhden euron kolikoina. Nyt pelissä on 10.000 euroa tuhannen euron paketteina. Staran saamien tietojen mukaan palkinnot arvotaan tammikuun lopussa.

Parhaillaan Thaimaassa lomaileva Kaulanen paljasti Staralle, että kovasti odotettu arvonta suoritetaan 31. tammikuuta kello 21.00. Arvonta suoritetaan, koska rajapyykkinä toiminut 520.000 tykkääjää ylittyi Jounin Kaupan sivuilla selvästi ennen määräaikaa, joka oli tänään.

Arvontaan voi osallistua tammikuun loppuun saakka tykkäämällä Jounin Kaupan Facebook-sivuista. Varsinainen arvonta esitetään suorana nettilähetyksenä.

– Mukava tehdä tuolleen, niin ei pitäisi jäädä epäselvyyttä, että jaetaanko vai ei. Syy miksi arvotaan vasta tammikuun viimeinen päivä on se, että en viitsi alkaa Thaimaan nettikahvilasta mitään arvontaa suorittamaan. Hoidetaan se mieluummin pelipaikoilla, Sampo Kaulanen kertoo lomaltaan.

Kauppias kertoi lisäksi tuplaavansa palkintopotin 20.000 euroon, jos Jounin Kaupan tykkääjämäärä Facebookissa kasvaa 600.000 seuraajaan ennen arvontaa. Tätä kirjoitettaessa tykkääjiä on 529.628, joten kolmessa viikossa tuplapottiin tarvittaisiin vielä 70.000 uutta tykkääjää.