Seksuaalivähemmistö-yhteisö sai tarpeekseen – taistelee nyt aseilla viharikoksia vastaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aseiden omistaminen on joissakin amerikkalaiskaupungeissa yhtä yleistä ja ilmiselvää kuin henkilöauton tai oman kodin hankkiminen. Nyt Orlandossa on herätty homokammoisuuteen viime vuonna tapahtuneen yökerhoiskun jälkimainingeissa. Seksuaalivähemmistöt hankkivat aseita itsepuolustusta varten.

Floridaan on perustettu uusi Pink Pistols -niminen ryhmä. Kyseessä on seksuaalivähemmistöille tarkoitettu yhteisö, joka varautuu viharikoksiin aseita hankkimalla ja niiden käyttöä harjoittelemalla. Ryhmän periaatteena on, että jokaisella on oikeus itsepuolustukseen. Ryhmä on toiminut aiemmin myös muualla Yhdysvalloissa.

– Yökerhoammuskelut saivat olon, että en ole enää turvassa. En usko, että aseiden kieltäminen lopettaisi ihmisten tappamisen, sillä jokainen keksii keinot toisten hengen riistämiseen ilman aseitakin, yksi ryhmän jäsenistä kertoo Barcroft TV:lle.