Mummo rukoili vuosia Taru sormusten herrasta -figuurille – luuli pyhimykseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Meikkitaiteilija Gabriela Brandaon jakama Facebook-statuspäivitys on noussut viraalihitisksi Brasiliassa. Humoristisessa päivityksessään hän paljastaa lapsensa iso-isoäidin rukoilleen vuosien ajan Taru sormusten herrasta -muovifiguurille.

Vanhus rukoili päivittäin hahmolle, jonka hän kuvitteli esittävän pyhimys Antonius Padovalaista. Gabriela päätyi etsimään outona pitämästään figuurista tietoa internetistä. Kävi ilmi, että se esittikin Hugo Weavingin Taru sormusten herrasta -elokuvissa näyttelemää Elrond-hahmoa.

Gabrielan mukaan sekaannuksen selittäminen vanhukselle ei ollut helppoa. Hän kuitenkin kertoo Buzzfeed-sivustolle hankkineensa myöhemmin naiselle oikeaa pyhää Antonius Padovalaista esittävän hahmon. Facebook-viestin nouseminen viraalihitiksi tuli Gabrielalle yllätyksenä.

– Aivan hullua, en uskonut sen saavan tällaiset mittasuhteet. Tämä on kuitenkin hauskinta mitä minulle on koskaan tapahtunut, Gabriela kertoo.

 

Facebook

A descoberta mais engraçada de 2016:

Publié par Gabriela Brandão sur vendredi 30 décembre 2016