Nainen liukasteli loputtomasti pihatiellä – vahingoniloinen nauru tarttuu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja esimerkkejä tilanteista, joissa naapurit tai omat perheenjäsenet ovat kuvanneet ikkunan takaa ulkona jäällä liukastelevia ihmisiä. Caroline Charter -niminen nainen oli alkanut kuvaamaan kun hänen sukulaisensa yrittivät päästä jäiseltä pihatieltä autoon.

Nainen naureskelee kuvatessaan ulkona liukastelevaa parivaljakkoa. Videota kuvanneen naisen äidin nauru on kuitenkin se asia, joka tekee videosta vielä huvittavamman kuin pelkkä liukasteleminen. Äiti nauraa ikkunan takana kaikista vahingoniloisinta naurua, joka herskyy sellaisella voimakkuudella, että se onnistuu vetämään katsojienkin suupielet ylöspäin.

Ulkona autoon yrittävä nainen kaatuu kerta toisensa jälkeen eikä pääse ollenkaan jaloilleen liukkaalla jäällä. Naisen jalat sutivat jäällä kun hän ripustautuu miehen kannateltavaksi. Talon sisältä tilannetta seurannut nainen nauraa koko sydämensä pohjasta autoon yrittävälle miehelle ja naiselle.