Erikoinen myymälävaras – orava varastelee kaupasta suklaata!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaupungissa asustelevat villieläimet ovat tottuneet siihen, että niiden tulee uskaltautua välillä ihmisten lähelle halutessaan syötävää. Verkossa on nähty videoita myös linnuista ja rotista, jotka ovat turvautuneet jopa ihmisiltä varastamiseen.

Tällä kerralla orava nähdään pahanteossa. Myymälänhoitaja on julkaissut YouTube-kanavallaan videoita, joissa nähdään miten orava käy näpistelemässä herkkuja alahyllyltä. Orava saa saaliikseen erilaisia suklaapatukoita, joiden kanssa se juoksee vikkelästi karkuun.

Videoilla orava juoksee kaupasta sekä Crunchie Caper -patukan että Kinder Buenon kanssa ulos. Yksi kommentoija on ehdottanut, että kauppias laittaisi oven viereen kulhollisen pähkinöitä, jotka ovat oravalle terveellisempi vaihtoehto. Orava luultavasti olisi pähkinöihin aivan yhtä tyytyväinen kuin kalliimpiin patukoihin.