Siskoni on noita saa jatkoa – uusi versio työn alla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

2000-luvun alkupuolella varttuneet muistavat varmasti Charmed, eli Siskoni on noita -sarjan. Nyt Alyssa Milanin, Holly Marie Combsin, Shannen Dohertyn ja myöhemmin Rose McGowanin tähdittämästä sarjasta ollaan työstämässä uutta versiota.

Siskoni on noita -fanit saattavat tosin pettyä, sillä uusi versio ei ainakaan suoranaisesti seuraa alkuperäissarjan juonta. TV Line -sivuston uudessa sarjassa seurataan kolmea noitaa, jotka taistelevat pahoja voimia vastaan pienessä Uuden Englannin kylässä 1970-luvulla.

– Kyseessä on itsenäinen, omaan jatkumoonsa sijoittuva sarja. Kolmen voima on edelleen mukana, mutta näillä näkymin sarja tulee olemaan oma kokonaisuutensa, CW-kanavan johtaja Mark Pedowitz kuvaili lehdistötilaisuudessa.

Alkuperäiset Siskoni on noita -sarjan tähdet ovat sittemmin kommentoineet uutta versiota Twitterissä. Rose McGowan kuvaili alkuperäisiä tähtiä korvaamattomiksi, ja Alyssa Milano puolestaan hehkutti sarjan faneja. Holly Marie Combs kuitenkin toivotti uuden sarjan tekijöille onnea.

 

Uusimmat